CEE

CEE kokoaa yhteen ympäristö- ja energia-alan yritykset, tieteentekijät, kehittäjät ja sijoittajat.

CEE muodostaa ympäristö- ja energia-alaa yhdistävän osaamiskeskittymän, joka yhdistää nopeasti alan yritysosaamisen, alan huippututkimuksen ja rahoituskanavat T&K&I-hankkeisiin. CEE:ssä tehdään ratkaisut innovaatioiden hankkeistuksesta kahdessa viikossa.

CEE:n vahvuus on yksi asiakasrajapinta ja tehokas arvoketju. Ilmaan, veteen, energiaan, resurssitehokkuuteen ja mittaustekniikkaan liittyvät innovaatiot pitää siivittää toimiviksi Cleantech-tuotteiksi. Suuntaamme heti kansainvälisille areenoille. CEE:n toimintamalli on ohjelmapohjainen verkostomalli, joka on kuvattuna alla.

Cee tehtävä

Missio

CEEn keskeinen missio on tehdä ekoinnovaatioista cleantechistä ja vihreästä taloudesta Oulun brändi! Vuoteen 2017 mennessä Oulu on tunnustettu tutkimus- ja yritysosaaja valituilla vihreän talouden osa-alueilla.

Visio

CEEn visio on olla ekoinnovatiivisten ratkaisujen halutuin yhteistyökumppani vertaistensa joukossa! Vuoteen 2017 CEE on tunnustettu tutkimus- ja yritysosaaja valituilla vihreän talouden osa-alueilla.

 

CEE on osa Oulun innovaatioallianssia:

oia_logo3

Oulun innovaatioallianssi (OIA) on Oulun kaupungin, Oulun yliopiston, Oamkin, VTT:n ja Technopolis Oyj:n vuonna 2009 muodostama strateginen sopimus. Allianssi jatkaa Oulun pitkää perinnettä koulutuksen, tutkimuksen ja liike-elämän sekä julkisen sektorin välisessä yhteistyössä. Sen päätavoitteena on pitää Oulu maailmankartalla tunnettuna innovaatiokeskuksena.

 

Jaa tämä / Share this: