Rahoitus | CEE

TEKESin Cleantech-seminaari 14.9 Oulussa

light-bulb-984551_1920

Tekes ja Ely-keskus järjestävät Oulun Scandicissa Cleantech-seminaarin 14.9.2016 klo 8:30 alkaen. (päivämäärä muuttunut)

Tilaisuuden avaa Tekesin ja Ely-keskuksen asiantuntija Juha Elf puheenvuorollaan muun muassa Tekesin Tempo-rahoituksesta. ”Tempo-rahoitus on tarkoitettu alle 5-vuotiaille startup-yrityksille, jotka tähtäävät vientimarkkinoille ja joiden tuote- tai palveluidealla on kilpailuetua valitulla markkina-alueella.”

Tämän jälkeen Oulun yliopiston CEE-innovaatiokeskuksen johtaja Pekka Tervonen jatkaa puheenvuorolla CEE:n palveluista ympäristö- ja cleantech-alan yrityksille.

Viimeisen puheenvuoron pitää Apila Group Oy:n toimitusjohtaja Mervi Matilainen aiheenaan muun muassa materiaalivalintojen, kemian ja niiden käytön tehokkuuden vaikutus cleantech-innovaatioiden kestävyyteen ja elinkaareen.

Lisäksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen cleantechin asiantuntijan kanssa kello 12 alkaen. Tapaamisen kesto on 40 min / yritys ja ilmoittautuminen on sitova. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Jaa tämä / Share this: