Rahoitus | CEE

Haussa kaksi kesätyöntekijää CEE:lle!

CEE on innovaatiokeskus, jonka tehtävänä on luoda ympäristö- ja energia-alan sekä cleantechin innovaatioista liiketoimintaa. Vuonna 2012 Oulun innovaatioallianssiin perustettu ja organisatorisesti Oulun yliopistoon kuuluva CEE luo ekoinnovaatioista ja cleantechistä Oululle uutta brändiä.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluvat avustavat tehtävät viestinnässä ja markkinoinnissa sekä tietojärjestelmien kehittämisessä. Työ on mahdollista aloittaa jo huhtikuussa ja päättyy elokuun lopussa. Haussa on tunnollisia ja oma-aloitteisia 1-3 vuoden opiskelijoita.

Vastuualueisiin kuuluvat muun muassa:

  • sisällön päivittäminen sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille
  • sähköpostiviestinnän prosessit markkinointijärjestelmän avulla
  • asiakashallintajärjestelmän päivittäminen
  • tapahtumien järjestäminen
  • avustaminen projekteissa

Harjoittelun kautta pääset tutustumaan innovaatiokeskittymän toimintatapoihin sekä yritysrajapintaan. Tulet lisäksi oppimaan useiden eri johtamisen tietojärjestelmien käyttämistä ja niiden kautta kulkevien liiketoimintaprosessien kehittämistä.

Kesätyön jälkeen töitä on mahdollista jatkaa tuntityönä opiskelujen ohessa. Tavoitteena on luoda pitkäaikainen työsuhde, jossa sekä opiskelija että CEE hyötyvät. Myös mahdollisuus kandidaatintyön tekemiseen tarjotaan. Paikat täytetään heti kun sopivat hakijat löydetään.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera: janne.anttila@oulu.fi

Jaa tämä / Share this: