Rahoitus | CEE

Nordic Alliance for Sino-Nordic Innovation Park in Shangyu -seminaari Helsingissä

Cleantech Finland, Tekes sekä tanskalainen yritys NordicFlexHouse tekevät yhteistyötä edistääkseen suomalaisten yritysten pääsyä Kiinan cleantech-markkinoille. NordicFlexHouse tulee olemaan kiinalais-pohjoismaalaisen myyntiallianssin avaintoimija. Yrityksen tavoite on saada lisää pohjoismaalaisia teknologiatoimittajia liittymään Sino-Nordic Innovation Park -projektiin. Fokus tulee olemaan erityisesti vihreässä rakentamisessa, veden ja jäteveden käsittelyssä, ilman seurannassa ja puhdistuksessa, älykkäässä kaupungissa, kodin automatisoinnin ratkaisuissa sekä terveydenhuollossa.

Helsingissä järjestetään ilmainen Nordic Alliance for Sino-Nordic Innovation Park in Shangyu -seminaari maanantaina 18. tammikuuta. Seminaarin myötä osallistujien on mahdollista muun muassa osallistua Innovation Park -projektiin yksityisrahoitteisena hankkeena, saada rahoitusta toimipaikan tai produktion perustamiseen Zhejiangiin, testata ratkaisuja yhdessä muiden pohjoismaisten kumppanien kanssa Kiinan ilmastovyöhykkeellä, löytää paikallisia kumppaneita sekä olla osa Sino-Nordic Innovation Park -projektia.

 

Lue lisää:

Nordic Alliance for Sino-Nordic Innovation Park in Shangyu -seminaari

NordicFlexHouse

Jaa tämä / Share this: