Rahoitus | CEE

CEE:n selvitys Pohjois-Pohjanmaan arktisesta toiminnasta julkaistu

ppliitto

Arktiset alueet ovat tulevaisuuden kasvun suunta, ja Suomesta löytyykin mittavasti arktista osaamista. Pohjois-Pohjanmaan alueella on yhdeksi kärkitavoitteeksi linjattu panostaminen arktiseen osaamiseen ja tutkimustoimintaan. Arktinen liike- ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla -hankkeen tavoitteena on ollut selvittää käytännön toimenpiteet, joita Pohjois-Pohjanmaan alueen arktisen osaamisen kehittäminen vaatii.

Juuri julkaistusta Arktinen liike- ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla -selvitysraportin tiivistelmästä selviää hankkeen taustat, arktinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta sekä tarvittavat jatkotoimenpiteet.

Lue lisää: Arktinen liike- ja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta Pohjois-Pohjanmaalla

 

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Henna Hintsala

henna.hintsala@oulu.fi

050 462 9810

 

Jaa tämä / Share this: