Rahoitus | CEE

Biotalouden edelläkävijäksi Biotalous-Inno-valmennusohjelmalla

Verutum Oy on kehittänyt luonnonvara-alalla toimiville asiantuntijoille, esimiehille ja kehittäjille suunnatun valmennusohjelman, joka on laadittu yhdessä TAPIOn, ProAgrian ja energia-alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Valmennuksen tavoitteena on löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kehittää biotalouden alan palveluinnovaatioita, verkostoyhteistyötä ja monitoimijuutta sekä tuotteistaa ja myydä biotalouden palveluita.

Valmennusohjelma alkaa syksyllä 2015 ja se toteutetaan noin 1,5 vuoden mittaisena oppisopimuskoulutuksena. Valmennus on maksuton lukuun ottamatta 58 euron tutkintomaksua. Valmennusohjelmaan osallistumalla olet mukana kehittämässä organisaatiotasi biotalouden alan edelläkävijäksi ja entistä kilpailukykyisemmäksi toimijaksi.

Lue lisää:

Biotalous-Inno Oulu – Yleisesite

Jaa tämä / Share this: