Rahoitus | CEE

Opiskelijoita etsitään CEE:n ja Demolan yhteistyöprojekteihin

Demola Oulu on vuonna 2012 perustettu Oulun alueen korkeakoulujen ylläpitämä yhteisö, joka toimii Business Kitchenin yhteydessä Oulun keskustassa. Demolan missio on luoda saumatonta alueellista ja kansainvälistä yhteistyötä korkeakoulujen, tutkijoiden, opiskelijoiden ja yritysten välille ja tarjota innostava ympäristö uusien innovaatioiden luomiseen. Demola Oulu on osa kansainvälistä Demola-organisaatiota, joka toimii tällä hetkellä yhdeksässä maassa.

CEE (Centre for Environment and Energy) ja Demola Oulu käynnistävät syksyn aikana yhteistyössä kaksi projektia, jotka ovat avoimia kaikille korkeakouluopiskelijoille. Jos olet kiinnostunut arvokkaasta työelämän kokemuksesta ja itsesi kehittämisestä, hae mukaan projekteihin Demolan verkkosivuilla.

Oulu Research Infrastructure Gateway

Projektin tavoitteena on tuoda yhteen tutkimusinfrastruktuurin palveluntuottajat ja potentiaaliset käyttäjät. Oulussa toimii tällä hetkellä useita alhaisen käyttöasteen tutkimus- ja testauslaitoksia, joita olisi mahdollista valjastaa paikallisten yrityksien käyttöön ja muiden osapuolien käyttöön. Palveluntuottajat ja käyttäjät yhteen saattamalla on mahdollista saavuttaa molempia osapuolia hyödyttäviä ratkaisuja.

Arctic Innovation Corridor

Projektin tavoitteena on löytää keinoja lisätä arktisten alueiden osaamisen näkyvyyttä. Arktisten alueiden osaaminen ja tutkimus on viime vuosina noussut yhdeksi tärkeimmistä Oulun alueen investointikohteista. On kehitettävä keinoja, joilla arktisten alueiden asiantuntemusta voidaan vahvemmin tuoda esille ja markkinoida.

Jaa tämä / Share this: