Rahoitus | CEE

Cleantech Finland ja CEE järjestävät lokakuussa tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Oulussa ja Rovaniemellä

ctfjacee

Cleantech Finland ja CEE järjestävät yhteistyössä tiedotus- ja keskustelutilaisuuden Oulussa ja Rovaniemellä. Teemana tulee olemaan Pohjois-Suomalainen Cleantech-ala. Ajankohta on lokakuu ja tarkoitus on järjestää tapahtumat peräkkäisinä päivinä.

Tapahtumalle ei ole vielä sovittua päivämäärää eikä paikkaa. Ehdotuksia tapahtuman tarkemmalle aihepiirille ja puhujille otetaan mielellään vastaan. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan yhdestä Pohjois-Suomen kuumimmista kasvualoista sekä verkostoitumaan Cleantech-alan tärkeimpien toimijoiden kanssa!

Tilaisuus tulee olemaan maksuton.

Kysymykset ja kommentit ovat lämpimästi tervetulleita:

Juha Roininen, juha.roininen@oulu.fi, 040 848 1664

Janne Anttila, janne.anttila@oulu.fi, 050 3755 896

Petri Lintumäki, petri.lintumaki@finpro.fi, 040 3433 299

Cleantech Finland on suomalainen yhteisponnistus, jolla vauhditetaan cleantech-yritystemme kansainvälistymistä. Cleantech Finland uudistuu ja tarjoaa tulevaisuudessa kriteerit täyttäville yrityksille jäsenyyden maksutta.

CEE (Centre for Environment and Energy) kokoaa yhteen ympäristö- ja energia-alan yritykset, tieteentekijät, kehittäjät ja sijoittajat ja muodostaa ympäristö- ja energia-alaa yhdistävän osaamiskeskittymän.

Jaa tämä / Share this: