Rahoitus | CEE

Seuraa CEE:tä sosiaalisessa mediassa!

somekuva copy

CEE on hypännyt sosiaaliseen mediaan! Seuraa meitä Facebookissa, Linkedinissä ja Twitterissä ja pysy ajanhermolla koskien cleantechiä ja ekoinnovaatioita. Jaamme päivittäin ajankohtaisimmat uutiset, tapahtumat ja rahoitusmahdollisuudet sosiaalisen median kanavillamme.

Tervetuloa CEE:n sosiaalisen median yhteisöön!

Facebookissafacebooklogo

 

Linkelinkedinlogodinissä

 

Twittertwitterlogoissä

 

CEE (Centre for Environment and Energy) kokoaa yhteen ympäristö- ja energia-alan yritykset, tieteentekijät, kehittäjät ja sijoittajat. CEE muodostaa ympäristö- ja energia-alaa yhdistävän osaamiskeskittymän, joka yhdistää nopeasti alan yritysosaamisen, alan huippututkimuksen ja rahoituskanavat T&K&I-hankkeisiin

Jaa tämä / Share this: