Rahoitus | CEE

Hilla kiihdyttää myös Cleantech:n ja Biotalouden kehitystä jos niin yhdessä haluamme

Nyt on PK -yrityksillä mahdollisuus saada merkittävää panostusta tutkimusmaailmasta omille ajatuksilleen ja projekteille. Cleantech ja biotalous voivat olla vahvasti mukana nyt kiihdyttämässä tekemistään yhdessä tutkijoidemme verkoston kanssa. Hillassa mukana olevat teemat langaton mittaus ja raskaan teollisuuden tarpeet luovat pohjaa uusille innovaatioille.

Tästä CEE:llä ja sen tukemilla spin-off yrityksillä on vahvaa näyttöä. Tule keskustelemaan meidän kanssa, jos vielä mietityttää voisiko ideasi sopia HILLA projektiin tai tarvitset idean jopa millä haluat antaa oman panoksesi vihreämmän liiketoiminnan kehittämiseksi. Lisää tietoa löydät oheisesta linkistä.

http://www.hilla.center/index.html

”HILLA is a 5 year acceleration and investment program focusing on smart specialization and utilizing ICT co-creation leverage within selected businesses: wireless ICT, automotive and traffic, health and heavy industries.

The main goal of HILLA is to create new growth for companies within Finland.

HILLA brings a unique new model to a) accelerate research to business, b) efficiently utilize the ICT and industry knowledge and resourcing and c) build market driven operations model between participants.

HILLA equips eligible stakeholders with the following tools and assets:

– Co-creative ideation of new business opportunities.

– Research and technology resourcing.

– Business sparring and partnering.

– Projectization and managed services.

– Customer and showcase events.

– Shared R&D environments and tools.

Participation is open for all growth driven companies and stakeholders with expertise in HILLA focus areas.

HILLA resourcing and funding model is new.

Planning takes place in HILLA Growth Mill, where eligible company led spearhead projects will be equipped by jointly planned resourcing from participating research organizations and shared R&D infrastructure investments.

Funding approvals will be done by Tekes, for companies and by HILLA team with Tekes for complementary resourcing.”

Jaa tämä / Share this: