Rahoitus | CEE

Corporate Venture -ohjelma avoinna myös oululaisille pk-yrityksille. Hae nyt!

cvp_banneri (3)

CEEn yhteistyökumppani, Lahden seudun kehitysyhtiö, Ladecin hallinnoimaan Corporate Venture -ohjelmaan voivat hakea myös oululaiset pk-yritykset. Ohjelma antaa kasvuyrityksille avaimet kansainväliseen kasvuun. Lokakuussa käynnistyneen ohjelman haku on avoinna kaikille kotimaisille kasvuyrityksille, toimialasta riippumatta.

 

MIKÄ CORPORATE VENTURE OHJELMA?
Corporate Venture-ohjelmassa ovat mukana Fortum, Kuusakoski ja S-Ryhmä. Kukin kolmesta konsernista valitsee hakuprosessin kautta suojatikseen 2-4 kiinnostavinta kasvuyritystä. Yritykset saavat tarkistuksen liiketoimintastrategiaansa, selkeän kasvusuunnitelman sekä asiantuntevaa neuvontaa puolen vuoden sparrausjakson ajan. Yrityksen menestyspolkua luotsaavat yrityksen oman edustajan lisäksi Ladecin asiantuntija, konsernin edustaja sekä ulkopuolinen mentori.

MIKSI KASVUYRITYSTEN KANNATTAA HAKEA MUKAAN?
Corporate Venture-ohjelmassa mukana olevilla konserneilla on valtavasti strategista osaamista, kaupallista vainua, markkinatuntemusta ja halua auttaa pienyrityksiä kasvamaan. Mukana olevat konsernit ovat omien alojensa edelläkävijöitä.

KENELLE OHJELMA ON TARKOITTU?
Hakijaksi kelpaa kun on suomalainen pk-yritys, jolla on halua kasvaa. Kukin kolmesta konsernista on määritellyt etukäteen, millaisia yrityksiä he toivovat omiin talleihinsa.

Lue lisää Corporate Venture-ohjelmasta >>>

Jaa tämä / Share this: