Rahoitus | CEE

Horisontti 2020-ohjelman hakuja vuosille 2016-2017 valmistellaan

Seuraava Horisontti 2020 vv. 2016-2017 työohjelma valmistuu jo hyvää vauhtia. Nopeat ehtivät vielä ehdottaa siihen hakuaiheita. Kerro ehdotuksesi kyseisen aihealueen ohjelmakomitean suomalaisedustajalle. Edustajien yhteystiedot löytyvät EUTIn sivuilta kohdasta ”Suomen edustajat ja asiantuntijajäsenet Horisontti 2020-ohjelmakomiteoissa”. Työohjelma on hakujen tärkein dokumentti, jossa määritellään haettavien hankkeiden aiheet ko. vuosien hakuihin. Työohjelma on kaksivuotinen eli siinä määritellään hakujen aiheet kahdelle seuraavalle vuodelle.

NCP-uutiskirje 3/2014 – Vinkkejä ja mielenkiintoista hakumenestystietoa Horisontti 2020-ohjelman eri osaohjelmiin ja ensimmäisiin hakuihin liittyen

Lue Minna Palmrothin ajankohtainen blogikirjoitus Horisontti 2020-ohjelmaan liittyen ”Horizonin taivaalta sataa mannaa

Jaa tämä / Share this: