Rahoitus | CEE

CEE:n messuosastolla edustettuna 27 eri yritystä

CEE oli mukana Pohjoinen Teollisuus 2014 – messuilla, joka järjestettiin 21.–22.5.2014 Oulussa. Loppuunmyydyillä messuilla oli mukana yli 350 näytteilleasettajaa. Kävijöitä oli kahden päivän aikana noin 3800.

CEE ei ollut messuilla pelkästään kertomassa omista palveluistaan, vaan tukemassa yrityksien toimintaa. CEE:n messuosastolla pääsikin tutustumaan 27:ään eri yritykseen, mikä ei ole ollut mahdollista muilla osastoilla. CEE on tarjonnut messuosastonsa kolmelle yritykselle (Cyberlightning Oy, FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy ja SFTec Oy), ja osaston valkokankaalla ovat lukuisat yritykset päässeet esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan veloituksetta. Tämä kuvastaa hyvin CEE:tä –taho, joka tukee toiminnallaan yrityksiä erityisesti PK-sektorin yrityksiä.

Kiitos kaikille osastollamme mukana olleille yrityksille.

Jaa tämä / Share this: