Rahoitus | CEE

Tulevaisuuden tuulia

CEE:n missio on olla mukana tekemässä ekoinnovaatioista ja vihreästä taloudesta Oulun brändiä. Strategiana on kehittää ympäristö- ja energia-alan osaamiskeskittymä, jossa huippuosaaminen, rahoituskanavat ja yhteistyöverkostot kohtaavat tehokkaasti T&K&I- hankkeissa. CEE rakentaa yritysklusterit ilma-, vesi-, energia-, resurssitehokkuus- ja mittaustekniikkaosaamisen ympärille.

Osaamiskeskittymää varten CEE verkottuu läpinäkyvästi Oulussa, Suomessa ja maailmalla. Toimintafilosofia on ohjelmapohjainen verkostomalli, jossa avainsanoina ovat nopeus, läpinäkyvyys ja ennakoivuus yritysten ja tiedemaailman välisessä yhteistyössä. Yhteistyö tuottaa uutta osaamista ja liiketoimintaa kansainvälisille markkinoille. Visiona on olla ekoinnovatiivisten ratkaisujen haluttu yhteistyökumppani.

Jaa tämä / Share this: