Rahoitus | CEE

Puhtaasti biotalouteen – kestävää liiketoimintaa -workshop Oulun yliopistolla 4.11.

Puhtaasti biotalouteen – osallistu innovaatioriiheen 4.11!

Onko sinulla kiinnostava biotalous- tai cleantechalan liike- tai tutkimusidea, joka vaatisi tutkimuspanosta? Tutkimuksen tukipalvelut ja CEE järjestävät 4.11. kello 09:00 -12:00 Oulun yliopistolla yrityksille ja tutkijoille tapahtuman, johon olet tervetullut kertomaan ideastasi! Osallistu, ja ideastasi saattaa muotoutua Tekesin tukema tutkimusprojekti.

Kyseessä on noin kolmetuntinen tapahtuma, jossa aluksi tutustutaan Tekesin uuteen ”Puhtaasti biotalouteen – kestävää liiketoimintaa” -rahoitushakuun. Tämän jälkeen tutkijat ja yritysedustajat kertovat lyhyesti itsestään ja ideastaan. Lopuksi ideoita workshopataan pienryhmissä. Tilaisuus on mainio mahdollisuus verkostoitua paikallisten biotalousalan toimijoiden kanssa, sekä tutustua alan uusimpiin ideoihin.

Tekesin hankkeessa painopisteitä on kolme:

  • Energiamurros
  • Digitaalinen vallankumous cleantechissä
  • Bio- ja kiertotalouden liiketoimintaa uudistavat ratkaisut

Jos ideasi liittyy johonkin näistä aihealueista, tule paikalle! Vaikka sinulla ei olisi omaa ideaa, voit silti tulla paikalle verkostoitumaan ja kuulemaan muiden ajatukset.

Linkki hakukuulutukseen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!

 

Tutkimuspalvelupäälliköiden yhteystiedot löydät täältä.

Jaa tämä / Share this: