Rahoitus | CEE

CEE:n spin-offit NBTec Oy ja SFTec Oy jatkoon Kasvu Openin sparraukseen!

Y94AA8XPHO

Yritysten kasvuohjelmaan on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 33 hakijan joukosta. Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku järjestetään toista kertaa osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrauskilpailua, Kasvu Openia.

NBTec Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, jonka päätoimialana on veden ja jäteveden käsittelylaitteiden suunnittelu, valmistaminen ja myyminen. NBTec:n tuotteet perustuvat elektrokoagulaatioon (EC).

SFTec Oy on vuonna 2013 perustettu yritys, joka on kehittänyt uuden innovatiivisen ModHeat-kuivaimen. ModHeat–kuivainta voi käyttää muun muassa maatalouden, bioenergian, teollisuuden ja vesihuollon kuivausprosesseissa.

Jatkoon pääsi myös CEE:hen vahvat siteet omaava Sangen, joka valmistaa useita eri alkoholijuomia, joista ensimmäisten odotetaan julkaistavan kesällä 2016. Sangen Oy:lla on parhaillaan käynnissä osakeanti Tornion Panimon tuotannon käynnistämiseksi Lapin Kullan entisiin tiloihin.

– Finalistien valinta oli vaikeaa. Yhteinen arviomme suurimmasta kasvupotentiaalista erotti nyt valitut 15 yritystä muista mukaan hakeneista. Valitsematta jääneissä yrityksissäkin on menestystarinoiden aihioita, sanoo tuomariston jäsen, SLO Oy:n Pohjois-Suomen aluejohtaja Seppo Mustonen.

Lue lisää Kasvu Openista

NBTec    SFTec   Sangen

Jaa tämä / Share this: