Rahoitus | CEE

Horisontti 2020 -ohjelmasta rahoitusta kansainvälistymiseen

horizon2020

Horisontti 2020 -ohjelman SME-instrumentin ensimmäisen vaiheen rahoituksen saavat yritykset on julkaistu. Vuoden 2015 kolmannessa haussa Euroopan komissio vastaanotti 1873 hakemusta, ja rahoitus myönnettiin 141 innovatiiviselle pk-yritykselle 24 maasta. Italialaiset pk-yritykset menestyivät haussa erityisen hyvin; jopa 30 hakemusta hyväksyttiin. Myös kolme suomalaista yritystä saivat rahoituksen. Osallistujat saavat 50 000€ tuotteiden kehittämistä varten, ja lisäksi heillä on mahdollisuus käydä enintään kolme päivää liiketoimintavalmennuksessa.

Vuodesta 2014 lähtien Horisontti 2020 -ohjelmasta ensimmäisen vaiheen rahoituksen on saanut yhteensä 1099 yritystä, joista 32 on suomalaisia. Joukossa on myös oululaisia tekijöitä; Timegate Instruments ja Gasek Oy kuuluvat aikaisempiin rahoituksen saaneisiin yrityksiin.

Seuraava Horisontti 2020 -rahoituksen haku päättyy 24.2.2016. CEE tarjoaa apua pk-yrityksille EU-rahan hakemisessa. Mikäli yrityksesi tarvitsee apua löytämään sopivan hakukuulutuksen, on kiinnostunut liittymään suunnitteilla oleviin hakemuksiin mukaan tai haluaa tietää enemmän rahoitusohjelmasta ja sen luomasta potentiaalista, CEE on oikea taho lähestyä. Täältä löydät lisää tietoa siitä, miten CEE voi auttaa yritystäsi EU-rahoituksen haussa.

 

Lue lisää:

141 highly innovative SMEs get funded under Phase 1 of the SME Instrument

Horizon 2020’s SME Instrument

Oululaiset Timegate Instruments Oy sekä Gasek Oy saivat rahoitusta EU:sta

EU-rahoituksen saanut TimeGate Instruments Oy: Uudenkin yrityksen kannattaa hakea EU-rahaa

EU-rahoituksen saanut oululainen TimeGate Instruments porautuu kaivoksiin Cleantech-sovelluksella

Jaa tämä / Share this: