Rahoitus | CEE

Eurostars-rahoitushaku auki innovatiivisille PK-yrityksille

eurostars

Jos olet pieni yritys ja tarvitset julkista rahoitusta innovatiiviselle ideallesi, osallistuminen Eurostars-projektiin voi olla matkalippusi kasvuun, jatkoinnovaatioihin ja avautuviin globaaleihin markkinoihin. Eurostars-ohjelman fokuksena ovat spesifisti PK-yritykset, jotka painottavat T&K&I -toimintaa. Rahoitusta annetaan siis PK-yritysten innovatiivisille T&K-projekteille, joilla luodaan uusia tuotteita, prosesseja tai palveluita. Rahoitettavissa projekteissa on tavoitellaan euroopanlaajuista hyötyä sekä skaalattavuutta ja niissä vaaditaan kansainvälistä partneri-yhteistyötä.

Kun haluat kansainvälisen projektin ja sinulla on yhteistyökumppaneita, tämä on oikea rahoitushaku sinulle. Keskimääräinen onnistumisprosentti haussa on jopa 23 %. Rahoituksen saaneista organisaatioista T&K -toimintaa harjoittavia PK-yrityksiä on 72 %. Tavanomaisessa Eurostars-projektissa on 3-4 osallistujaa 2-3 maasta, se kestää 29 kuukautta ja sen budjetti on 1,4 miljoonaa euroa.

Oulun yliopisto voi olla mukana partnerina sopivassa projektissa 50 000-100 000 € osuudella. Jos sinulla on hyvä idea, ota yhteyttä CEE:hen ja pistetään yhdessä pyörät pyörimään! Suomalainen cleantech osaaminen on arvostettua valuuttaa rahoitushauissa

Deadline hakemuksille on syyskuun 17. päivä.

Ohjeistus ja lisätietoa >>

Eurostarsin nettisivut >>

 

 

Jaa tämä / Share this: