Rahoitus | CEE

Kasvu Open -kiertue 2015 Oulussa!

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Kasvu Openissa kohtaavat yli 900 kokeneen yritysjohtajan osaaminen ja 455 kasvunälkäisen pk-yrityksen uudet ideat.

Haastamme kaikki suomalaiset kasvunälkäiset yritykset uudistamaan ja kasvattamaan omaa liiketoimintaansa vaikka kansainvälisiin mittoihin. Kasvu Open tarjoaa osallistuville yrityksille loistavan tilaisuuden testata kasvuideat ja hyödyntää kasvun parhaita asiantuntijoita. Suomen kovin sparrausprosessi synnyttää uusia yrityksiä ja vauhdittaa jo olemassa olevien yritysten kasvua – tämä haaste kannattaa ottaa vastaan.

Kasvu Open -kiertueen tapahtumapäivien lista voi pävittyä maaliskuulle saakka. Seuraa tilannetta http://www.kasvuopen.fi sivuilta.

Oulussa ollaan 12.2.2015 sekä 19.3.2015.

Ilmoittautuminen täältä tai täältä.

Jaa tämä / Share this: