Rahoitus | CEE

Yrittäjyyden, työllisyyden kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen nyt tärkeää

7.8.2014 TEM:n talousarvioehdotus: Yrittäjyyden, työllisyyden kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittaminen nyt tärkeää

Työ- ja elinkeinoministeriön pääluokan määrärahojen merkitys korostuu epävakaassa talouskehityksen ilmapiirissä. Ministeriön talousarvioehdotuksessa painottuvat panostukset yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen vauhdittamiseen sekä erityisesti nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyyden vähentämiseen. Työmarkkinoiden kohtaanto-ongelman helpottamiseksi valmistellaan budjettiriiheen mennessä toimet, joilla avoimet työpaikat ja työttömät saadaan kohtaamaan toisensa nykyistä paremmin.

Pääluokan määrärahoiksi vuoden 2015 talousarvioesitykseen ehdotetaan 3 423 miljoonaa euroa.

Lue koko tiedote >>>

Jaa tämä / Share this: